Haberler

Binance, Ünlü Boksör Tyson Furry’nin NFT’sini Yayınlıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance, kripto para dünyasında çokça konuşulan ünlü boksörün NFT kutu koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı “Başlangıca 2 gün kaldı” duyurusu, bir çok yatırımcının merak etmesini sağlamış durumda.

Hem airdrop çekilişleriyle hem de normal satın alımlarla elde edebileceğiniz gizemli NFT koleksiyon kutularında, ünlü boksör Tyson Furry’nin en nadide parçaları bulunacak. İlk başta 25 dolarlık satın alım yapabilecek olan yatırımcılar;

  • 3 Yaygın
  • 3 Nadir
  • 1 Süper Nadir
  • 1 Ultra Süper Nadir

NFT parçalarına ulaşabilecekler.

“Nadir NFT’lerin ilk üç sahibinin her birine, Tyson Fury tarafından imzalanmış, boks müsabakasında giyilmiş bir çift boks eldiveni hediye edilecek.”

3 tane bulunan Nadir NFT’lere sahip olan kullanıcılar Tyson Furry’nın imzalı boks eldivenlerine sahip olurken, Süper Nadir NFT sahibi ise Tyson Furry ile bir sanal görüşme imkanına sahip olacak.

Ultra Süper Nadir NFT’ye sahip olan şanslı kullanıcı için ise 1 tane bulunan Ultra Süper Nadir NFT eserinin Tyson Furry imzalı fiziksel halini kazanacak.

Tyson Furry geçtiğimiz günlerde Floki Inu ile anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmanın ardından twitter hesabı üzerinden tanıtımlara başlayan ünlü boksör, bir çok kripto para yatırımcısının tepkilerine maruz kalmıştı.

Yatırımcılar “para karşılığı satılık bir adam olduğunu bilmiyorduk” şeklinde tepkiler gösterince, çok üzüldüğünü söyleyen ünlü boksör, “para karşılığı satılık değilim, sadece projeyi beğeniyorum ve destekliyorum” şeklinde sözler kullanmıştı.

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17