Binance Coin (BNB)

Binance Smart Chain’e Yönelik Göç Sürüyor: Bir Platform Daha BSC’yi Seçti

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kendi merkezsiz finans ağı Binance Smart Chain, her geçen gün ekosistemini daha da büyütüyor. Kısa süre önce Ethereum ağının en önemli platformlarından olan 1inch ile Sushiswap merkezsiz borsaları, Binance Smart Chain ağına geçmiş ve ses getirmişti.

Ethereum Out, BSC In

Bu geçişlerin temel sebebinin ise Ethereum ağında birçok yatırımcının alım limitini bile geçen işlem ücretleri olduğu biliniyor. Bazen 100 doların üzerine çıkan ortalama Ethereum ağı işlem ücretleri, kullanıcıları başka ağlara itmekte. Ethereum ağlarındaki borsalar veya projeler de kullanıcıların başka ağa geçmesi nedeniyle ciddi bir gelir ve hacim kaybı yaşıyor. Borsalar da bu akıma katılarak BSC’ye yönelik göç dalgasına eşlik ediyor.

Şimdi de Ethereum ağının bir diğer önemli protokolü bZx’in Binance ağına geçtiği öğrenildi. Marjin alım satım platformu olan bZx, BSC’ye geçişini resmen duyurdu. Platform tarafından yayınlanan açıklamada hem Torque Loans hem de Fulcrum Trade protokollerinin BSC’ye geçtiği belirtildi.

Tamamen merkezsiz bir platform olan bZx, kullanıcılara bu ekosistemde kaldıraçlı işlem yapabilme ve kredi gibi imkanlardan faydalanabilme seçeneği sunmakta.

BZx’in BSC ağına geçmesi ile beraber Pancakeswap üzerinde likidite madenciliği programı da duyuruldu. Kullanıcılar, Pancakeswap üzerinden staking yaparak farklı gelirler elde edebilecek. BSC ağındaki ticari hacmin de bütün bu geçişler ile ciddi bir yükseliş elde etmesi bekleniyor.

En Son Yazılar

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14