Altcoin

Binance Coin (BNB) Rekorunu Tazeleyebilecek mi?

Kripto piyasasının en büyük borsa coini olan Binance Coin (BNB), ATH seviyesine adım adım ilerlemeye devam ediyor. Binance borsasının BNB yakımı yapmasıyla değerine değer katmaya devam eden BNB, en büyük borsa coini olma unvanını hala elinde bulunduruyor.

Binance borsasının kurucusu olan “CZ”nin kripto piyasasına olumlu haberler vermeye devam etmesi, BNB’nin fiyat artışında önemli bir kriter olduğu biliniyor. Analistlerin ilerleyen yıllarda 2.000 dolar seviyelerine ulaşmasını beklediği BNB için kritik seviyeler neler gelin birlikte göz atalım:

Binance Coin İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 590 dolar seviyelerinde fiyatlanmaya devam eden BNB, 690 dolar seviyelerinde bulunan ATH seviyesini zorlamaya devam ediyor. CoinMarketCap verilerine göre 98 milyar dolardan fazla piyasa değeri bulunan BNB, 3. sırada yer alıyor.

En yakın rakibi olan Tether’e (USDT) bile 20 milyar dolardan fazla fark atmış olan BNB, 3. sıradaki yerini kaybetmeyecek gibi duruyor. 644 – 666 dolar seviyelerinde bulunan direnç seviyesini kırması durumunda yükselişin ateşleneceği BNB’de, bu direnç seviyesinin kolaylıkla geçilmesi bekleniyor.

644 – 666 dolar seviyelerinde bulunan direncinden düşüşe geçmesi durumunda tekrardan 570 – 555 dolar desteğine kadar gerileyebilecek olan BNB, bu destek seviyesi altında kapanışlar yapması durumunda, 508 dolar desteğine bir düşüş yaşayabilir gibi duruyor.

BNB yakımlarıyla değerine değer katmaya devam eden Binance Coin, ilerleyen günlerde sert bir şekilde fiyatlanması ve en büyük borsa coini olma unvanını elinde tutmaya devam etmesi bekleniyor.

Aşağıda belirttiğimiz grafikteki yeşil destek seviyelerinden parçalı bir şekilde giriş yapabilecek olan okurlarımızın, kırmızı direnç seviyelerinden kar realizasyonu yapmaları uygun gibi görünmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda…

31.01.2024 - 01:09

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12