Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) Nedir, Ne İşe Yarar?

Kripto para sektörünün en büyük ticaret platformu olan Binance, attığı hamleler ile dijital varlıkların benimsenme oranını artırıyor. Binance’in bu olumlu adımları sonrasında ise yerel coini BNB, son yılların en çok yükseliş yaşayan altcoin‘i oldu.

Son 5 yıl içerisinde Bitcoin, Ethereum ve Ripple‘dan dahi çok yükseliş yaşayan BNB, yatırımcıların odak noktası olmaya devam ediyor.

Binance Coin (BNB) Nedir?

‘Binance Smart Chain (BSC)’ ağında yer alan Binance Coin (BNB), popüler kripto para borsasının yerel coini olduğu biliniyor.

Dünyanın en başarılı hizmet tokenlerinden bir tanesi olan BNB, diğer kripto paralar gibi alıp satmanın yanı sıra oldukça geniş uygulama ve kullanım alanlarında bulunmakta.

Uzun bir süredir yükseliş yaşayan Binance Coin (BNB), kripto para sektörünün en büyük borsa altcoin’i olduğu dikkat çekmekte.

Binance Coin (BNB) Ne İşe Yarar?

Binance Coin’in en büyük işlevi, yatırımcıların alım satım yaparken ödedikleri komisyon miktarlarını minimum seviyelere düşürmektir.

Her ne kadar ufak miktarda yapılan ticaretlerde yüksek miktarda komisyon ortaya çıkmıyor olsa da, 100 bin dolar üzeri yapılan işlemlerdeki komisyon miktarlarının çok yüksek olduğu biliniyor.

Binance Card sayesinde hayatın her alanındaki ödemelerde aktif bir şekilde kullanılabiliyor olan BNB, kripto para sektörünün en önemli yapı taşlarından bir tanesi gibi gözüküyor.

Binance Coin’de (BNB) Yakım Yapılıyor mu?

Binance Coin’in değerine değer katmasında en büyük avantajın yaptığı yakımlar olduğu biliniyor. Birçok altcoin’den fazla yakım yapan BNB, gelecek için umut veriyor.

Binance borsasında yapılan spot ve marjin alım satım komisyonlarının yüzde 25’i BNB yakımı için kullanılırken, vadeli işlemler alım satım komisyonlarının yüzde 10’u da Binance Coin’e yakım için ayrılmış durumda.

Binance Coin (BNB) Nereden Satın Alınır?

Her ne kadar BNB bir borsa ürünü olsa da, Binance, Kucoin, Gate.io, FTX, Huobi ve Poloniex gibi popüler borsalardan da satın alınabilmekte.

Kripto para sektörünün en önemli ürünlerinden bir tanesi olan Binance Coin (BNB), popüler borsanın büyük bir saldırıya uğramadığı sürece sektörde yer almaya devam edeceği tahmin ediliyor.

En Son Yazılar

ABD’deki Bazı Bankalar, Müşterilerinin Bitcoin (BTC) Satın Almasını Engellemeye Çalışıyor!

Dünyanın en büyük ekonomilerinden bir tanesi olan Amerika Birleşik Devletleri (ABD), kripto karşıtlığı ile tanınıyor.…

07.02.2024 - 22:14

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin Yakım Duyurusunu Paylaştı, Yükseliş Yaşandı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Gala (GALA), yeni bir yakım…

07.02.2024 - 21:12

49 Yıllık Analist: Bitcoin’de (BTC) Ralli Daha Yeni Başlıyor!

Finans piyasalarında yakından takip edilen bir isim olan Peter Brandt, dönem dönem kripto varlıkları da…

07.02.2024 - 20:55

SON DAKİKA: ARK Invest, Spot Ethereum ETF Başvurusunda Düzenleme Yaptı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ARK/21 Shares, spot Ethereum ETF başvurusunda staking konusunda düzenlemeye gitti.…

07.02.2024 - 20:01

DWF Labs, Binance’deki Bu Altcoin’de Satış Yapıyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektörünün en büyük yatırım şirketlerinden bir tanesi olan DWF Labs, gerçekleştirdiği alım satımlar…

07.02.2024 - 18:40

FED Yetkilisi Kashkari, Faiz İndirimlerinden Bahsetti! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe yatay hareketlerin devam ettiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin…

07.02.2024 - 18:18