Binance Coin (BNB)

Binance CEO’sundan Büyük Duyuru: BNB Fiyatı Yükselişe Geçti

Toplam ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, yine piyasaları hareketlendirecek bir duyuru yaptı. CZ, “duyurunun duyurusu” olduğunu belirttiği açıklamasında, 10 Mart 2021 tarihinde büyük bir haber vereceğini açıkladı.

CZ, Duyurunun Duyurusunu Yaptı

Changpeng Zhao, bu haberi vermek için bekleyemediğini ancak yine de birkaç gün beklemek zorunda olduğunu vurguladı. Bunun ne olduğu henüz belli olmasa da kulislerde olası ihtimaller konuşulmaya başlandı.

Binance Coin fiyatı bu duyuru ile 24 saat içerisinde %13 yükselirken, PancakeSwap borsasının kripto parası CAKE %17 artış yakaladı. Asıl dikkat çekici yükselişin ise bir süredir sert bir düşüş trendinde olan BakeryToken (BAKE) bazında olduğu görülüyor. BAKE, yeniden 1,20 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve %15 yükseliş yaşıyor.

Kulislerde konuşulan haber ise Binance Smart Chain tabanlı BAKE borsasında özel bir NFT projesinin başlatılacağı gibi gözüküyor. NFT’ler son dönemin en popüler varlıkları arasında yer alıyor ve BAKE’in böyle bir girişimde bulunması, fiyata önemli ölçüde etki edebilir.

BakerySwap platformuna bakıldığında aslında sitenin şimdiden NFT Supermarket adı altında bir girişime sahip olduğu görülüyor. NFT Supermarket sekmesine girildiğinde farklı sanatçıların NFT çalışmaları görülüyor.

Bunun Binance CEO’su tarafından farklı bir boyuta getirilmesi ise BAKE’in önde gelen projeler arasında yerini almasını sağlayabilir. Bu duyuru ne olursa olsun bundan faydalanacak olan yegane kripto paranın ise 300 dolar direncine ilerleyen Binance Coin olduğu görülüyor.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Edeceğini Duyurdu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto sektörünün lokomotifi olmaya devam…

01.02.2024 - 00:02

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14