Cardano (ADA)

Binance, Cardano’nun (ADA) Kritik Güncellemesini Destekliyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi Cardano’nun (ADA) kritik gelişmesini destekleyecek. Binance tarafından yapılan açıklamada Mary hard forkunun ve ağ güncellemesinin destekleneceği ve bu süreçte para çekme ile yatırma işlemlerinin devre dışı bırakılacağı vurgulandı.

Binance, Mary Güncellemesini Destekliyor

Binance, 1 Mart 2021 TSİ 00.44 itibarıyla gerçekleştirilecek olan bu güncelleme için ADA çekme ve yatırma işlemlerini durduracak. Para çekme ve yatırma işlemlerinin tahmini olarak 1 Mart 2021 TSİ 19.00 itibarıyla durdurulması bekleniyor.

Bu esnada Binance üzerinde ADA alım satım işlemleri ise durumdan etkilenmeyecek. Binance açıklamasında bütün teknik olayların borsa tarafından halledileceği ve kullanıcıların Binance üzerindeki ADA fonları için bir şey yapmalarına gerek olmadığı vurgulandı. ADA ağ güncellemesi sonrasında yeni token üretimi gerçekleşmeyecek.

Cardano ise bu güncelleme sayesinde inanılmaz bir tanınma ve yükseliş elde etti. ADA, son 24 saat içerisinde %2,2 yükseliş yaşadı ve 1,23 dolar seviyesinden işlem görüyor. ADA fiyatının 1,45 dolara kadar yükselmesi ise bunu toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi sıralamasına getirdi. ADA’nın bu yükselişi Ethereum topluluğundan tepki alsa da Mary hard forku ile ağın gerçek bir kullanım elde etmesi bekleniyor.

Mary hard forku sonrasında Cardano ağına akıllı kontrat desteği gelecek ve bu durum ADA için yeni bir ekosistemin kapılarını aralayacak.

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23