Bitcoin (BTC)

Beste Naz Süllü, Bitcoin’i (BTC) Yorumladı! Neler Olabilir?

Son günlerde kripto para sektörüne satıcıların hakim olması, yine yatırımcıların ilgisinin körelmesine neden oldu. Her ne kadar 2023 yılı lider kripto para birim Bitcoin (BTC) için iyi başlamış olsa da, şimdilik yükseliş trendi durgunlaşmış gibi gözüküyor.

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Beste Naz Süllü, bugün itibariyle resmi Twitter hesabı üzerinden Bitcoin’deki son durumu yorumladı.

Bir son dakika kötü haberi gelmemesi durumunda düşüşlerin devam etmeyeceğini düşünen Süllü, Bitcoin’in bir süre daha yatay ve sıkıcı hareketlerine devam etmesini bekliyor.

Beste Naz Süllü son Bitcoin analizinde şu sözleri aktardı:

“İyi haftalar, Bitcoin 22.700 dolar desteğinde tutundu ama bayrak formasyonu oluşumunu 23.300 dolarda tutunamadığı için sonlandırmış oldu. Fakat opsiyonlar düşüşe işaret etmiyor.”

“Özellikle 3 Mart’ta sona erecek Put (Satım) opsiyon kademeleri, 22.000 dolar ve gerisinde bulunuyor. Şu anda piyasayı aşağı çekecek bir haber de bulunmuyor ama bu piyasaya son dakika haber düşmeyeceği anlamına gelmiyor. Bitcoin 22.700 dolarda tutundukça satım opsiyonları kullanılmayacaktır.”

“Lineer trendine tutunan Bitcoin’de yine de 22.000 dolar gerisi stoplu gitmekte yarar var. Yakın stopum ise 22.700 dolardadır. Gün içi işlemlerde de SL 23.060 dolardır. Beyaz trendde tutunmaya gücü yeten Bitcoin’de yükseliş değil daha çok fiyat dengelenmesi zamanı.”

“Bu bir yükseliş mesajı değil elbette son 30 günlük Bitcoin ve Ethereum performansları %2 civarında. FED’e kadar böyle idare edeceğiz gibi dursa da şimdilik var olan FUD haberlerinin etkisi sona ermiş gibi gözüküyor. Muhtemelen biraz daha yataylık göreceğiz.”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance’den Kullanıcı Verileri mi Sızdırıldı? İşte Resmi Açıklama..

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, dünyada olduğu gibi ülkemizde de…

05.02.2024 - 15:28

Dev Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Büyük kripto para yatırımcılarının alım satım hamleleri, kripto varlıkların fiyat hareketlerini doğrudan etkilemeye devam ediyor.…

05.02.2024 - 14:13

Crypto Capo, Yeni Bir Bitcoin Fiyat Analizi Paylaştı! İşte BTC’de Yaşanacaklar..

Kripto para sektörünün en önemli analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, çok uzun bir süre…

05.02.2024 - 13:08

BİZ SÖYLEMİŞTİK: Binance’in Son Altcoin Listelemesi Sonrası Çöküş Yaşandı! İşte Sebebi..

Son saatlerde kripto para sektörünün gündeminde Binance'in Ronin (RON) isimli altcoin'i listelemesi yer alıyor. Binance'de…

05.02.2024 - 12:45

SON DAKİKA: Binance Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Son süreçte Binance listeleme söylentilerinin odak noktasında olan RONIN isimli altcoin, son gelen duyuruya göre…

05.02.2024 - 12:14

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Enflasyon Verisi Sonrası Açıklama Yaptı!

Bugün itibariyle Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verisini %64.8 olarak açıkladı.…

05.02.2024 - 12:02