Altcoin

Balinalar Özellikle Bu Üç Altcoine Savaş Açtı!

Kripto para sektörü bugün çok sert bir düşüş ile güne uyandı ve kripto para yatırımcılarının hareketleri şu an tamamen panik ve FUD odaklı ilerliyor. Bitcoin fiyatının genel ortalamaya göre 42.000 dolara kadar gerilemesi, altcoinlerin çok daha sorunlu bir noktaya kadar gerilemesine yol açtı.

Lider kripto para birimi Bitcoin yavaş yavaş toparlanıyor olsa da balinaların savaş açtığı ve adeta satış yarışına girdiği bazı altcoinler için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

GRT, BAT ve REN Tehlikede

Kripto para analiz şirketi Santiment tarafından aktarılan bilgilere göre, balinalar aktif olarak iki altcoini satmaya devam ediyor. Santiment, ağ üzerindeki hareketi izleyerek yaptığı tespitte iki altcoinin tehlikede olduğunu vurguladı.

Bunların ilki ise farklı blockchain ağları arasında işlem yapmayı çok kolaylaştıran RENA oldu. Ağdaki verilere göre 1-10 milyon arasında REN tutan balina cüzdanlarının sayısında inanılmaz bir düşüş yaşandı. Analiz şirketi bu durumun bir haftadır devam ettiğini ve %20’lik bir düşüş olduğunu aktardı.

İkinci sırada ise The Graph (GRT) yer alıyor. Blockchain verilerini endeksleyen ve blockchain teknolojisinin Google’ı olarak görülen GRT, balinaların terk ettiği bir diğer kripto para oldu. GRT fiyatının sert düşmesinin sebebi ise bu olabilir.

Balinaların diğer iki altcoin kadar olmasa da son haftada ciddi satış yaptığı üçüncü altcoin ise Basic Attention Token (BAT) oldu. BAT fiyatı, içerisinde 100 ila 10.000 BAT tutan balina cüzdanlarının azalması ile düşüşe geçti.

En Son Yazılar

Lazarus Hack Grubu, Çaldıkları Bitcoin ve Altcoin’leri Hangi Platformda Aklıyor?

Başarılı bir analitik şirketi olan Chainalytics yıllık raporunda, Kuzey Koreli Lazarus Hack grubundaki bilgisayar korsanlarının…

18.02.2024 - 15:46

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19