Shiba Inu (SHIB)

Balinalar, Bu Dogecoin (DOGE) Rakibi Altcoin’e Saldırıyor!

Kripto para sektörünün lider meme coin’i olan Dogecoin (DOGE), her geçen gün popülerliğini daha fazla kaybediyor. Tesla kurucusu Elon Musk’ın DOGE’yi shillememesi, lider meme coin’i derinden etkilemişe benzemekte.

Her ne kadar Dogecoin popülerliğini kaybediyor olsa da, DOGE’nin en büyük rakibi Shiba Inu (SHIB) her geçen gün balinalar tarafından daha fazla tercih ediliyor.

Ayı sezonunda Ethereum balinalarının en fazla satın aldığı ürün olan SHIB, son yükseliş döngüsünde devasa iyi bir performans sergileyememiş olsa da, Dogecoin’den çok daha iyi olduğu gözlenmekte.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan WhaleStats’a göre, son 24 saat içinde balinalar 2.5 trilyon adet SHIB satın aldı. Balinaların tekrardan Shiba Inu’ya rağbet göstermeye başlaması, yatırımcıları heyecanlandırmakta.

Popüler altcoin Shiba Inu’da şuan itibariyle 14 Şubat Sevgililer Günü bekleniyor. Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, geçtiğimiz günlerde Twitter biyografisini değiştirip kalpli bir kutudan bahsetmişti.

Shibarium’un topluluğa 14 Şubat tarihine sunulacağını düşünen SHIB yatırımcıları, tarih yaklaştıkça heyecanlanmaya devam ediyor. Shibarium’un çıkışı, SHIB’in ciddi yükselişler yaşamasını sağlayabilir.

Kripto para balinalarının da son dönemlerdeki ilgisinin en büyük nedeninin Shibarium’un olası çıkış tarihi olduğu tahmin edilmekte. Tekrardan göz önüne gelen SHIB, yeni bir yükseliş trendi başlatacak mı? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23