NFT

BAE, 50’inci Ulusal Güne Özel NFT Pullarını Yayınlıyor!

Birleşik Arap Emirlikleri NFT sektörüne giriş yapıyor. Ortadoğu’da bulunan BAE vatandaşlarına 50’inci Ulusal Günleri’ni anmak için NFT posta pulları piyasaya sürüyor. Bir çok vatandaşın beklediği pullar çok özel olacak gibi duruyor.

BAE’nin bu projesine öncülük edeceği bilinen Emirates Post Group (EPG) şirketi böyle bir projede yer almanın çok büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getiriyorlar.

BAE’nin 2 Aralık ulusal gününde piyasaya çıkartılacağını duyurduğu yeni dijital pullarına, BAE vatandaşları yoğun ilgi gösteriyor. Ortadoğu’da ilk kez bir NFT projesi gerçekleşirken vatandaşlar geleceğe yatırım yapmanın çok önemli olduğunu söylüyorlar.

Pulun üzerinde yer alan QR kodu okutarak elde ettikleri NFT tasarımını görebilecek olan BAE vatandaşları teknolojiyle iç içe olmaktan gayet memnun. Fiziksel damga ile bağlantılı olan pulların yüksek değeri dikkat çekiyor.

BAE yetkililer daha önceki toplantılarda kripto paralara ve NFT sektörüne sıcak baktıklarını dile getirseler de, bu denli büyük bir projenin hayata geçeceğini kimse tahmin etmiyordu. Dubai Finansal Hizmetler Otoritesi, kripto paralarla ilgili yeni esneklikleri geçtiğimiz aylarda açıklamıştı.

EPG’nin Grup CEO’su Abdullah Mohammed Alashram konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:

“EPG’nin daha dijital merkezli bir şirkete dönüşme hedefi doğrultusunda, blokzinciri teknolojisini kullanan bölgedeki ilk NFT pulunun lansmanını duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Takas edilebilir NFT pullarını tanıtarak, geleneksel pullar ile dijital kripto para dünyası arasındaki boşluğu kapatıyoruz.”

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23