Chiliz (CHZ)

Ayılar Piyasaya Giriş Yaptı! CHZ ve IOTA Teknik Analizi

Kripto piyasasında düşüş korkusu son hız devam ediyor. Kripto para yatırımcıların yoğun ilgisine maruz kalan CHZ ve IOTA için kritik seviyeler neler?

IOTA İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 1.24 dolar seviyelerinden işlem gören IOTA, bugün yaptığı düşüşle %14 değer kaybetmiş durumda. 1.21- 1.16 dolar desteğine iğne atan IOTA, yükselen trend çizgisinin üstünde bulunuyor.

1.37 dolar seviyelerinde ara bir direnci bulunan IOTA’nın bu direnç seviyelerine kadar yükselmesi bekleniyor. Piyasanın tekrardan toparlanmasıyla birlikte önemli altcoinlerden olan IOTA, boğa piyasasına tekrar gündeme gelmesiyle yatırımcılarına kazandırması bekleniyor.

Yükselen trend çizgisin aşağı yönlü kırması durumunda düşüşün hızlanacağı IOTA’da 1.02 dolar desteği çok önemli bir destek görecek gibi duruyor. Böyle bir düşüşün gelmesi durumunda yatırımcılarına %20’lik bir kayıp getirecek IOTA, ara direnci olan 1.37 doları kırmasıyla birlikte hızlıca 1.54- 1.67 dolar direncine kadar yükselebilir.

Chiliz İçin Kritik Seviyeler Neler?

Chiliz spor dünyasının en çok rağbet gören tek kripto parası olarak dikkat çekiyor. Dünyada kripto para yatırımcılarının spora olan ilgisi artarak devam ettiği sürece CHZ’de değer kazanmaya devam edecektir.

Yayın saati itibariyle 0.50 dolar seviyesinde bulunan CHZ, 0.57 dolar direncinden reddedilmişti. Yükselen trend çizgisinden tekrardan toparlamaya başlayan CHZ, piyasanın kırmızı olduğu günde yatırımcılarını en az zararla günü bitirmelerini sağlayacak gibi duruyor.

Tekrardan yatay direnci olan 0.57 dolar seviyelerini deneyebilecek olan CHZ, bu seviyenin kırılımıyla birlikte 0.78 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşayabilir. Böyle bir yükseliş gelmesi durumunda yatırımcılarına %55’ten fazla kazanç getirebilecek olan CHZ, çok önemli bir potansiyel barındırıyor.

Piyasaya çıkardığı fan tokenler ile birlikte değerine değer katan CHZ, 0.44 dolar ara desteği CHZ’yi desteklemeye devam ediyor. Okurlarımız aşağıda bulunan grafikte belirttiğimiz yeşil destek seviyelerinden alım yapabilir ve kırmızı direnç seviyelerinden kâr satışı gerçekleştirebilirler.

En Son Yazılar

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kilit açılımları kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Birçok altcoin kilit açılımları nedeniyle satış baskısı ile…

25.02.2024 - 17:56

ABD’li Dev Hedge Fonu Kurucusu, Bitcoin ve Altcoin Piyasasını Yorumladı!

Amerika merkezli en önemli hedge fonu şirketlerinden bir tanesi olan Pantera Capital'in kurucusu ve yöneticisinin…

25.02.2024 - 16:08

Bu Kripto Projesinin Ekibi Dolandırıcı Çıktı, Ethereum (ETH) Hırsızlığı Yapıldı!

Kripto para sektöründe bir süredir Blast ekosistemi üzerinde geliştirilen projeler dikkat çekiyor. Önümüzdeki süreçte Blast'ın…

25.02.2024 - 13:50

Santiment: Bu 16 Altcoin, Piyasadaki Yükselişlere Öncülük Ediyor!

Kripto para yatırımcıları çok uzun bir süredir piyasada bir altcoin rallisinin yaşanmasını bekliyor. Her ne…

25.02.2024 - 11:24

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler, Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Kripto para sektöründe hafta sonların genel olarak yatay bir trend hakim olsa da, bu hafta…

25.02.2024 - 00:38

İflas Eden Bu Bitcoin Şirketinden Alacağı Olanlar İçin Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!

2022 yılı itibariyle kripto para sektöründe büyük bir iflas furyası yaşandı. Terra Luna, FTX, Three…

24.02.2024 - 23:17