Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) Vakfı, Meme Coin Satın Alacak! İşte Resmi Açıklama..

Kripto para sektöründe son dönemde şaka tokenlerine yoğun bir ilginin olduğu görülüyor. Meme coin’lerin yaşadığı devasa yükselişler, şaka tokeni ile ilgili olmayan yatırımcıların dahi dikkatini çekiyor.

Bağışları ve yatırımları ile Avalanche blockchain ekosisteminin gelişimini desteklemeye yardımcı olan Avalanche Vakfı, şaka tokenlerdeki devasa yükselişlerin ardından meme coin satın almayı düşünüyor.

Vakıf, resmi Twitter/X hesabı üzerinden yayınlanan bir gönderide, meme coin için seçim sürecinde sahip sayısı, likidite eşikleri, proje olgunluğu, adil lansman ilkeleri ve genel toplumsal duyarlılık gibi kriterlere önem verileceğini söyledi.

“Avalanche Vakfı, bir koleksiyon oluşturmak için seçili Avalanche tabanlı meme coin’leri satın alarak meme coin’lerin simgelediği kültürü daha yakından tanımak ve teşvik etmek adına Culture Catalyst’i kullanmaya başlamayı planlıyor.

Bu hamle, Avalanche Vakfı’nın NFT’ler, RWA’lar ve diğer kripto varlık türleri de dahil olmak üzere Avalanche ekosisteminde devam eden katılımını tamamlıyor ve portföyünü daha eksiksiz bir olasılık yelpazesini kapsayacak şekilde genişletiyor.

Bu koleksiyonun seçim sürecinde sahiplerin sayısı, likidite eşikleri, projenin olgunluğu, adil lansman ilkeleri ve genel toplumsal duyarlılık dahil olmak üzere birçok temel kritere odaklanılacak.

Avalanche Vakfı, Web3 alanında uyarlanabilir ve kapsayıcı bir katılımcı olarak konumunu oluşturarak, çeşitli ve kültürel açıdan önemli girişimleri desteklemeye kendini adamıştır.”

Avalanche Vakfı’nın bu açıklaması sonrası COQ, Husky (HUSKY) ve Shibx (SHIBX) dahil olmak üzere birçok Avalanche tabanlı meme coin, son 24 saat içinde %25’den fazla yükseliş yaşamayı başardı.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02