Haberler

Audius (AUDIO) ve Syscoin (SYS), Metaverse Dünyasına Giriş Yaptı!

Son zamanlarda kripto para endüstrisinin liderliğini, metaverse projelerinin aldığını biliyoruz. Bu nedenle sanal gerçeklik (metaverse) alanında proje üreten veya bu alanda iş yapmaya başlayan kripto paraların fiyatında oldukça etkileyici artışlar yaşanıyor.

Syscoin (SYS) ve Audius (AUDIO) kripto varlıkların da metaverse alanındaki projeleri duyurması sonrasında, fiyatta önemli derecede artışlar yaşandı.

AUDIO, Metaverse Dünyasında Radyo Kulesi İnşa Ediyor

ABD’li ünlü sanatçı Katty Pery gibi dünya genelinde tanınan sanatçıların destek verdiği merkezi olmayan blokchain tabanlı bir müzik yayın hizmeti sunan Audius, DeFi Land platformuna entegre olarak metaverse alanında bir radyo kulesi inşa ettiğini yakın zamanda açıkladı.

Metaverse alanında çevrimiçi oyna-kazan oyuncuları, bu alanda gezinti yaparken veya platform inşa ederken AUDIO’nun kitaplığında bulunan milyonlarca müzikten yararlanma fırsatı elde edeceği belirtiliyor.

Audius, kullanıcıların müziklerini platforma yüklemelerine olanak tanıyarak sanatçılara daha büyük bir yayın geliri sağlamayı vaat ediyor. Dünya çapında aylık 6 milyondan fazla sanatçı, geliştirici ve hayran topluluğu tarafından sahiplenilen açık kaynaklı blokchain platformu, ekosistemini genişletmeye devam edeceklerini belirtmekte.

AUDIO, 2021 yılını süper yıl olarak adlandırıyor. Çünkü, kripto varlık bu dönemde büyük başarı göstererek %932 oranında artış gösterdi. Yayın saati itibari ile AUDIO, 1.60 dolar civarında el değiştiriyor.

Syscoin Bloktopia’ya Entegre Oluyor

Geçtiğimiz günlerde Syscoin (SYS), ağda büyük yeniliklerin önünü açacak olan NEVM güncellemesinin başarı ile gerçekleştirildiğini açıklamıştı. Bu günlerde ise kripto para sektöründe halihazırda trend olan, metaverse alanına gireceğini açıkladı. Bu alanda, yoluna Bloktopia ile devam edeceğini söyleyen SYS, topluluk üyelerinin de büyük takdirini toplamış durumda.

Bloktopia’nın metaverse dünyasında, dev kripto para borsası Binance, CoinMarketCap ve Polygon Network gibi popüler ve aynı zamanda sektörün dev kuruluşlarının da olduğunu söylemekte fayda var. SYS, haberin yazımı sırasında 0.6842 dolar civarında işlem görüyor.

En Son Yazılar

Prof. Dr. Özgür Demirtaş: Bu İsim TCMB Başkanı Olursa, Çok İyi Olur!

Kısa bir süre önce Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) başkanı Hafize Gaye Erkan, TCMB'deki görevinden…

02.02.2024 - 22:58

SON DAKİKA: TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, Görevden Affını İstedi!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) başkanı Hafize Gaye Erkan, görevden…

02.02.2024 - 22:14

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’den Özür Diledi, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde gündeme gelmeye devam…

02.02.2024 - 22:09

SON DAKİKA: Binance’de Listeli Bu Altcoin, Microsoft İşbirliğini Duyurdu!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Aptos…

02.02.2024 - 21:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu 29 Altcoin Paritesini Marjinde Listeliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların…

02.02.2024 - 21:00

META/Facebook Resmen Uçuşa Geçti! Metaverse Altcoin Rallisi mi Geliyor?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe daha çok yatay bir trend hakim olsa da, geleneksel finans…

02.02.2024 - 19:50