Bitcoin (BTC)

Anonim Analist’in Bitcoin Tahminleri Tutarsa, Altcoin’ler Patlayacak!

Bitcoin‘in yaşadığı sert düşüşler en çok altcoin yatırımcısını etkiledi. BTC her ne kadar ATH seviyesinden %45 oranında bir değer kaybına uğrasa da, bazı altcoinler %95’e varan düşüşler yaşadı.

Birçok yatırımcının ve analistin kripto piyasasından umudunu kestiği bu dönemlerde, lider kripto paranın yukarı yönlü bir dönüş yapması çok muhtemel gözükmekte.

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir anonim analist olan BTC Fuel, lider kripto para birimi hakkında kritik bir analiz paylaştı.

BTC‘nin eski dönemlerde yaptığı hareketleri inceleyen Fuel, 2015’de yaşanan ayı piyasasına çok benzer hareketlerin gerçekleştiğini aktarıyor.

Bitcoin‘in 6 hafta üst üste düşüş yaşaması da 2014’ten bu yana yaşanmamış oluşu, BTC‘nin geçmiş dönemlere benzer hareketler sergilediğini kanıtlar nitelikte.

An itibariyle lider kripto paranın bir boğa tuzağı gerçekleştirdiğini iddia eden popüler analist, yükselen trendin kırılıp herkesin ayı piyasasına girdiğimizi düşündüğü anda parabolik bir yükseliş bekliyor.

Bitcoin‘in tekrardan ATH seviyesi olan 70.000 dolar seviyelerine kadar yükseleceğini söyleyen BTC Fuel, bu yükseliş esnasında ise altcoinlerin 10 katından fazla değer kazanması beklenmekte.

Her ne kadar BTC Fuel başarılı bir analist olsa da, yaptığı tahmin an itibariyle çok olası gözükmemekte.

Dünyanın içinde bulunduğu küresel kriz ortamı, ABD borsalarının üzerinde bir satış baskısı oluşturduğu gibi Bitcoin‘in de değer kazanmasının önüne geçtiği tahmin edilmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23