Altcoin

Anonim Analist, Bu Ethereum Rakiplerinde Çöküş Bekliyor!

Üst düzey bir kripto analisti olan Altcoin Sherpa Bitcoin (BTC) düşmeye devam ederse iki Ethereum (ETH) rakibinin sorunlu günlerle karşı karşıya olacağına inanıyor.

Anonim analist Altcoin Sherpa, 176.100 Twitter takipçisine, akıllı sözleşme özellikli blokaj zincirleri olan Solana (SOL) ve Avalanche‘ın (AVAX), Bitcoin‘in düşüşlerinde anlık olarak bulundukları seviyeden %50 oranına yakın değer kaybedebileceğini iddia ediyor.

AVAX Hangi Seviyelere Düşebilir?

Başarılı analistin paylaştığı analize göre Avalanche ilerleyen günlerde %46’lık bir çöküş yaşayabilir. Bu düşüş esnasında AVAX‘ın 5 dolara ineceğini söyleyen Sherpa, yatırımcıları korkuttu.

Solana Hangi Seviyelere Düşebilir?

Solana’nın da AVAX gibi benzer bir senaryo ile karşı karşıya olduğunu söyleyen başarılı analist, popüler kripto paranın 24 dolar seviyelerini göreceğine inanıyor.

Piyasa Düşerken, TRX Yükselişe Geçebilir!

Altcoin Sherpa, iki Ethereum rakiplerinin an itibariyle düşüş yaşayacağını düşünse de, ilerleyen günlerde sosyal medya ve dijital eğlence içeriği için merkezi olmayan bir depolama ve dağıtım platformu olarak tasarlanmış bir blok zinciri olan TRON‘un (TRX) yükselebileceğini düşünüyor.

Altcoin Sherpa, Bitcoin‘in fiyatı “yükselirse”, TRX‘in kurucusu Justin Sun’ın yeni girişimler başlatmasıyla birlikte TRON‘un mevcut seviyelerden %40 oranında yükseliş yaşayabileceğini iddia etmekte.

Sherpa’nın analizlerine göre TRX, sert bir şekilde değer kazanmaya başlayabilmesi için 0.089 dolar direncini aşması gerekmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • Tüm verileri incelediğimizde Luna için aylarca çağrı yaptık yatırımcılara uzak durun çöküş gelme ihtimali var diye. Şuan da yine söylüyoruz, arkadaşlar Sol ve Avax çok tehlikeli sularda yüzüyor. %50 değer kaybı gelme olasılığı çok yüksek. Bunu da not alın bi yere. Sol ve avax bir daha asla eski seviyeleri görmeyecek.

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda Yükselişe Geçti, VanEck’ten Güzel Haber Geldi!

Son dakikalarda lider kripto para birimi Bitcoin'deki (BTC) yükselişler yeniden hızlanmış gibi gözüküyor. 52.800 dolara…

15.02.2024 - 17:56

SON DAKİKA: ABD’de Öncü İşsizlik Verisi Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), finans piyasalarının gündeminde yer almaya…

15.02.2024 - 16:36

ABD Kongre Üyesi Emmer, Bitcoin’i (BTC) ve Altcoin’leri Savundu!

Minnesota Cumhuriyetçi bir kongre üyesi Tom Emmer, ABD Hazine Bakanlığı'nın Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi'ne (OFAC)…

15.02.2024 - 15:42

QCP Capital, Bitcoin’deki Yükselişlerini Sebebini Açıkladı! BTC’de Ralli Devam Edecek mi?

Kripto para sektöründe son dönemlerde sert yükselişlerin yaşandığı gözlenmekte. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

15.02.2024 - 14:20

DWF Labs, Bitcoin Borsası Binance’de Listeli Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

En önemli kripto para yatırım şirketlerinden bir tanesi olan DWF Labs, attığı adımlarla yatırımcıların dikkatini…

15.02.2024 - 13:02

Dev Kripto Balinası, Bitcoin (BTC) Sattı Bu Altcoin’i Satın Aldı!

Kripto para sektöründeki olumlu trend devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) halen 52…

15.02.2024 - 11:49