Altcoin

Analistler Altcoin Ralli Sezonu İçin Bu İndikatöre Dikkat Çekti

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 20 Temmuz tarihinde gerilediği 29.500 dolar seviyesinden neredeyse %65 yükseliş elde etti ve 48.200 doları gördü. Bitcoin’in bu yükselişi bütün piyasayı beraberinde yukarı taşırken altcoin yatırımcılarının geneli ise hala ikinci bir altcoin sezonu beklemekte. Bitcoin’in yükselişine Ethereum ve Solana gibi bazı kripto para birimleri eşlik ederken altcoinlerin birçoğunun geride kaldığı görülüyor.

Bitcoin Durdu, Sırada Altcoinler Var

Özellikle DeFi ve NFT projeleri son dönemdeki popülerlikleri sayesinde inanılmaz seviyelere ulaşsa da analistler genel bir altcoin sezonunun yakın olduğunu vurgulamakta. The Moon, konu hakkında yaptığı açıklamada altcoin sezonlarının genel olarak Bitcoin’in önemli yükselişlerini takip ettiğini ifade etti.

The Moon aslında bu ifadesini 11 Ağustos tarihinde paylaşmıştı ve o tarihten beri SOL, LUNA ve AXS gibi birçok kripto para birimi rekor üzerine rekor kırdı.

Kripto para analisti Holger de benzer bir duruma işaret ederek aslında Altcoin Sezonu Endeksinin son 2 yılın en düşük seviyesine çekildiğini ve buradan büyük bir patlama görülebileceğini belirtti. Bunun için ise Bitcoin’in toplam piyasa hakimiyetinin %40 altına gerilemesi ve altcoinlere fırsat sunması gerekiyor.

Lider kripto para biriminin 50.000 dolar üzerine çıkıp burada yatay seyretmesi ise altcoinler için beklenen işaret olabilir. O vakte kadar ise DeFi ve NFT odaklı altcoinlerin yükseliş yaşamaya devam etmesi bekleniyor. Genel altcoin sezonu ise birçok altcoini yeniden rekor seviyelere taşıyabilir.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51