Altcoin

Altcoin Sherpa’dan Net Açıklama: SAND, FTM ve WOO’ya Dikkat!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saat içerisinde ciddi bir hareketlilik elde etti ve yeniden 50.000 dolar desteği üzerine çıktı. Bu, altcoinleri hareketlendirse de asıl hareketin aslında 52.000 dolar ve üzerinde tutunma elde edilmesi ile geleceği tahmin ediliyor. Bir altcoin uzmanı da tam olarak bu konuya değindi.

3 Altcoin, Harekete Hazırlanıyor

Altcoin konusunda uzman olarak görülen Altcoin Sherpa, yüzbinlerce takipçisine yönelik yaptığı açıklamasında üç altcoinin öne çıktığını belirtti. Sherpa, bunların başında ise metaverse furyasının bayrak taşıyanı The Sandbox‘a (SAND) değindi.

Analist, bunun teknik görünümünün harika olduğunu vurguladıktan sonra, metaverse furyasının ikinci yükseliş dalgasının gelebileceğini ifade etti.

SAND, tüm zamanların rekoru olan 8,40 dolardan %38 gerilemiş durumda ancak analiste göre çok yakında 5,80 dolar direncinin kırılması ile rekor tazelenebilir.

Sherpa ikinci olarak ise açık kaynaklı akıllı kontrat platformu Fantom’a (FTM) değindi. DeFi dünyasının en popüler kripto paralarından olan FTM, 3,16 dolarlık rekorundan yaklaşık %40 geride. Analiste göre ise 2 dolar direncinin devamında yeniden 2,80 dolar test edilebilir.

Sherpa son olarak ise Woo Network’e (WOO) dikkat çekti. WOO’nun ciddi bir likidite platformu olduğunu ifade eden Sherpa, DeFi platformlarının yakında birbiri ardına ortaklık açıklayabileceğini paylaştı.

Analiste göre WOO fiyatı 1,70 doları kısa süre içerisinde test edebilir ve fiyat keşfi aşamasına geçebilir. Tabii ki bunlar için lider kripto para birimi Bitcoin’in seviyesi de kritik öneme sahip.

En Son Yazılar

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33

SICAK GELİŞME: FED Yöneticisi Bitcoin (BTC) ETF’leri Hakkında Konuşuyor!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin…

15.02.2024 - 21:46

Popüler Analist: Bitcoin’de (BTC) Düşüş, Bu Altcoin’de Ralli Bekliyor!

Popüler bir kripto para analisti olan Ali Martinez, yaptığı tahminlerle kripto piyasasının gündeminde kalmaya devam…

15.02.2024 - 21:07