Haberler

Alameda Research, Kripto Para Piyasasına Yatırımlarını Sürdürüyor

Alameda Research, kripto paralar ile ilgili yatırımlarına devam ediyor. Dijital varlıklar yönetim şirketi, sizlerle 12 Mart tarihinde paylaşmış olduğumuz haberimizde, Reef Finance’a, 20 milyon dolar tutarında bir yatırım gerçekleştirmişti. Şirket, o yatırımın ardından 2 milyon dolarlık yeni bir yatırım daha gerçekleştirdi.

Sam Bankman-Fried öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Alameda’nın, yeni yatırım noktası İsrail menşeili 50 kripto para borsasında işlem gerçekleştiren piyasa yapıcısı Efficient Frontier oldu. Yatırım haberini geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaşan ilk isim olan Efficient Frontier CEO’su Roei Levav, aldıkları 2 milyon dolarlık yatırımı şu ifadeler ile paylaştı:

“Alameda Research, SEKtörümüzün güçlü ekiplerinden biri. böylesine önemli bir kuruluş tarafından, Efficient frontier’e yönlendirilen 2 milyon dolarlık yatırım mutluluk verici.

piyasa içerisinde bize katkı sağlayacak bu yatırım, ilerleyen süreçte hem bize hem de ortaklarımıza fayda getirecektir.”

Efficient Frontier olarak aldıkları yatırımı açıklamasının ardına söylemlerine devam eden CEO, şirketlerinin ayrıca Collider Ventures ve Follow The Seed adlı risk sermayesi kuruluşları tarafından da desteklendiklerini dile getirdi.

Şirket, geçtiğimiz haftalarda resmi hesaplarından yaptığı bir açıklamada, ticaret hacimlerinin 2020 yılında %100 büyüdüğünü belirterek, pandemi ile geçen yılın kendileri için oldukça verimli olduğunu kripto para sektörünün takipçileriyle paylaşmıştı.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51