Bitcoin (BTC)

Alacaklılar Kapıya Dayandı: Bitcoin Şirketi Genesis, Artık Çözüm Bulmalı!

Kripto para sektöründe son dönemlerde şirketlerin zor bir süreçten geçtiği görülüyor. Her ne kadar yatırımcılarda bu süreçte zarar ediyor olsa da, kripto para şirketlerinin birer birer iflas etmesi dikkat çekmekte.

Son dönemlerde sektörün gündeminde yer alan bir şirket olan Genesis, halen ödeme yapamıyor. FTX borsasının iflasının ardından yaşananlar, Genesis ve Digital Currency Group’un çok zor bir duruma düşmesine neden oldu.

Genesis gibi devasa bir şirketin ödemeler konusunda sorun yaşaması, birçok platformu etkilemekte. Bu etkilenen platformlar arasında Gemini borsası da yer almakta.

Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Gemini’nin de dahil olduğu alacaklı komitesinin son adımları hakkında şu sözleri aktardı:

“Bugün, Houlihan Lokey Alacaklılar Komitesi ile Genesis ve DCG’deki likidite sorunlarını çözmek ve varlıkların geri kazanılması için bir yol sağlamak genesis’e bir plan sunduk.”

“Bu plan bugüne kadar Genesis, DCG ve ilgili danışmanlarından alınan bilgilere dayanmaktadır. Alacaklılar Komitesi bu hafta net bir yanıt bekliyor.”

Alacaklı komitesinin Genesis ve Digital Currency Group’a varlıkların kurtarılması için bir plan sunduğunu söyleyen Winklevoss, komitenin bu hafta sonuna kadar Genesis cephesinden bir cevap beklediğini vurgulamakta.

Likidite krizinden ötürü zor bir süreçten geçen Genesis ve Digital Currency Group, tekrardan toparlanmayı başarabilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11