Metaverse

Adidas Tüm Gücüyle Bitcoin ve Metaverse Evreninde!

Metaverse evreni, hayli ilginç olan dev ortaklıkları aracılığıyla büyümeye devam ediyor. Büyük şirketlerin bu yeni evrene dahil olmasıyla birlikte, Metaverse coinleride yükselişlerine son hız devam etmekte.

Dünyanın en büyük spor markalarından bir tanesi olan Adidas, Metaverse projesini duyurdu. Bored Ape Yacht Club, gmoneyNFT ve PUNKS Comic firmalarıyla birlikte Metaverse evrenine giriş yapan Adidas, yatırımcıların memnuniyetini kazanıyor.

“bugün metaverse evrenine giriş yapıyoruz. sınırsız olasılıklar dünyasına giriş yapmanın zamanı geldi”

Şeklinde açıklamalarda bulunan Adidas’ın resmi twitter hesabı, böylece ortaklıklarını resmileştirdi. 22 Kasım’da The Sandbox ile ortaklık kuran Adidas, “adiVerse” adı altında yeni bir evren kurduklarını duyurmuştu.

Bu gelen duyurunun ardından değerine değer katan Sandbox’ın yerel tokeni yayın saati itibariyle 6.33 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 1 Ocak 2021 tarihinden bu yana yatırımcılarına %23.630’dan fazla kazanç getirmiş olan SAND, yükselişine son hız devam etmekte.

Adidas resmi twitter hesabı logosunu Bored Ape Yacht Club NFT’siyle değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük borsalarından bir tanesi olan Coinbase ile anlaşma yaptığını duyuran Adidas, Bitcoin ve kripto para piyasasına yatırım yapmaya devam ediyor.

Twitter’da toplu sohbet odalarında konuşmalar yapan ekip, bu zamana kadar bu proje üzerine çok çalıştıklarını ve geceler boyu uykusuz kaldıklarını dile getirdiler. Bu hamlelerin sadece başlangıç olduğunu dile getiren ekip, ilerleyen günlerde sansasyonel duyurular yapmaya hazırlanıyor.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23