Bitcoin (BTC)

ABD’li Yetkili McHenry: Bugün Borç Krizi Bitmeli! Bitcoin’e Etkisi Olur mu?

Uzun bir süredir dünya gündeminde ABD‘deki borç krizi bulunmakta. Bir türlü tam olarak anlaşmaya varamayan ABD’li yetkililer, geleneksel finans piyasalarının ve kripto para sektörünün satış baskısı ile karşı karşıya kalmasına sebebiyet veriyor.

Her ne kadar geçtiğimiz günlerde ABD başkanı Joe Biden bu konu hakkında olumlu açıklamalarda bulunmuş olsa da, halen borç tavanı anlaşması imzalanmamış durumda.

Son gelen bilgilere göre ise ABD Cumhuriyetçi Parti Temsilcisi McHenry, bugün itibariyle bu anlaşmanın tamamlanması gerektiğini düşünüyor. McHenry son açıklamasında şu cümleyi aktardı:

“Borç tavanı anlaşması bugün kabul edilmeli. Yasayı kabul ettirmek için yeterli oyumuz var.”

Borç tavanını yükseltmeye yönelik uzlaşma tasarısı, dün gece Meclis Kuralları Komitesi’nde ilk büyük sınavını başarıyla tamamladdı. Paneldeki dokuz Cumhuriyetçiden ikisi bu tasarıya ret verse de, borç tavanı yasa tasarısı 7′ye karşı 6 oyla Meclis katına yükseldi.

Meclis oylama programına göre, Mali Sorumluluk Yasası ile ilgili taban oylaması bu gece itibariyle yapılması planlanıyor. McHenry’de son açıklamasında bu yüzden bu geceyi işaret ediyor.

GOP Temsilcisi Dan Bishop ise son açıklamasında “cumhuriyet konferansındaki hiç kimsenin McCarthy’den daha kötü bir iş çıkaramayacağını” vurguladı.

Bu gece itibariyle bu borç krizinin çözülmesi, lider kripto para birimi Bitcoin‘in de (BTC) toparlanmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Kriptonun bir an önce yasaklanmasi lazim bu nalet ponzi sistemi hergun binlerce kripto para basiliyo ne oldugu bellisiz.Toplu temizlik yapıp herkesi batırdılar yetmiyormuş gibi 3 seneden beri soydukları hala yok sinyal geldi, yok altcoinler uçacak, yok fed, yok şahin, yok güvercin, yok çin yok amerika hepsi yalan dolan bu sistemi amerika icat etti insanların yastık altında yatan paralarını çalmak için, bu fenomenlerin hepsini idam edeceksin ors çocuklarının hepsi borsalara çalışıyor paralı köpekler, yalan dolan hikaye yazik insanlara umut verip kandırmak

En Son Yazılar

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündemine geliyor. Başarılı borsanın destek verdiği…

31.01.2024 - 13:07

Bitcoin ve Altcoin’lerde Gözler FED Faiz Kararına Çevrildi! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatırımcıların gözleri ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararına çevrilmiş durumda.…

31.01.2024 - 12:35

Bir Balina PEPE Yatırımlarını Bu Altcoin ile Takas Etti! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük şaka tokenlerinden bir tanesi olan PEPE, geçtiğimiz dönemde dev yükselişler…

31.01.2024 - 12:02