Bitcoin (BTC)

ABD’li Dev Banka, Kripto Para Sektörüne 6 Fon Müjdesini Verdi

ABD’nin ve dünyanın en büyük bankalarından birisi olan JP Morgan, kripto para devrimine tamamen teslim olmuş gibi gözüküyor. JP Morgan CEO’su kripto paraları yerden yere vursa da bankanın kripto para ürünleri sunmaya devam ettiği ve bunları arttırdığı görülmekte. JP Morgan Chase, hiçbir duyuru yapmadan yeni kripto para hizmetini aktif hale getirerek de bunu ortaya koydu.

JP Morgan, 5 Kripto Para Fonunu daha Ekledi

Banka, geçtiğimiz üç haftalık süre içerisinde yatırımcılarına ve kullanıcılarına altı adet kripto para fonuna erişim hakkı tanıdı. Bankanın özel müşterileri bundan sonra yeni Bitcoin fonunun yanı sıra diğer fonlara da erişim sağlayabilecek. Söz konusu yatırımcıların ise bu işlemleri New York Digital Yatırım Grubu (NYDIG) güvencesi ile yapacağı vurgulanıyor.

NYDIG fonu, bankanın Bitcoin fonuna ek olarak 5 fonu daha kullanıcılara sunacak ve bunlar Grayscale Bitcoin Trust, Bitcoin Cash Trust, Ethereum Trust, Ethereum Classic Trust ve Osprey Bitcoin Trust olarak açıklandı. Geleneksel finans kurumu altı kripto para fonu ile büyük bir adım atmış olsa da yeni dijital varlık hizmetleri sunarken dikkatli olmaya devam ediyor gibi gözüküyor.

Grayscale ve Osprey fonları farklı varlık sınıflarından herkese açık ve bunların direkt Chase uygulamasından yatırım yapılabilir konumda olduğu belirtildi. NYDIG fonu ise sadece bankanın özel müşterilerine hizmet verecek ve herkese açık olmayacak.

ABD’deki dev bankanın kripto ağlarını genişletmesi kesinlikle piyasaya olumlu katkı sağlayacak nitelikte. Bankanın bu hamlesi kripto piyasaların beklediği ve fiyatı olumlu yönde destekleyecek önemli bir haber olarak kayda geçebilir.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Edeceğini Duyurdu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto sektörünün lokomotifi olmaya devam…

01.02.2024 - 00:02

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14