AltcoinBitcoin Borsası Binance'deki Bu Altcoin, 10 Dakikada Yüzde 60 Yükseldi!

Bitcoin Borsası Binance’deki Bu Altcoin, 10 Dakikada Yüzde 60 Yükseldi!

Yield Guild Games, bugüne damga vurdu.

Takip et blank

Kripto para sektöründe durgun bir hafta sonu yaşanıyor olsa da, bazı kripto varlıklar genel piyasadan ayrışmayı başarabiliyor. Shiba Inu‘nun (SHIB) yükselişleri sonrasında gözler Yield Guild Games (YGG) isimli altcoin‘e çevrildi.

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘de de listelenmiş bir proje olan YGG, son hareketleriyle yatırımcıların dikkatini çekti.

Binance geçtiğimiz günlerde YGG isimli altcoin’i vadeli piyasada 20 kata kadar kaldıraçla listelediğini duyurmuştu. Bugün özelinde ise YGG’de büyük artışlar meydana geldi.

blank

Yield Guild Games (YGG) İçin Son Durum Ne?

Blok zincir odaklı “oynadıkça kazan” kripto para birimleri arasında yer alan Yield Guild Games (YGG), geçtiğimiz saatlerde dikkat çekici bir yükselişe imza attı.

TSİ 17.30 – 17.40 aralığında sadece 10 dakika içerisinde yüzde 63’lük bir yükseliş yaşamayı başaran YGG, kısa bir süre içerisinde 0.34 dolardan 0.56 dolara ulaştı.

Yield Guild Games (YGG) isimli altcoin haberimizin yazıldığı esnada ise 0.42 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Her ne kadar YGG bir geri çekilme yaşasa da, halen günlük mumunun yüzde 55 artıda olması dikkat çekmekte.

blank

Yield Guild Games (YGG) Nedir?

Yield Guild Games (YGG) merkezi olmayan bir oyun guildidir. YGG, oyun dünyasında oyunculara NFT (Non-Fungible Token) içeriklerini kiralayarak oyun oynayarak para kazanma imkanı sunar.

Oyuncular, play-to-earn modeli sayesinde oyunlarda başarılarını göstererek dijital varlıklar kazanır ve bunları oyun içi satarak gelir elde ederler.

YGG aynı zamanda yeni ve gelişmekte olan oyunlara yatırım yapar ve topluluk odaklı bir yaklaşımla oyuncuları bir araya getirir. YGG bu sayede kullanıcılarına, oyun oynayarak pasif gelir elde etme fırsatı sunar.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

ABD’li Yatırım Şirketi Kurucusu, Bitcoin’in (BTC) Yükselişe Geçeceği Tarihi Açıkladı!

Amerikan yatırım fonu Transform Ventures'ın kurucusu Michael Terpin, Ekim ve Kasım aylarının lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için tarihsel olarak iyi aylar olduğunu...

Crypto Capo, Bitcoin’deki Son Durumu Yorumladı! İşte BTC İçin Söyledikleri…

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde daha çok çöküş tahminleri ile...

Kripto Balinaları, Ethereum (ETH) ve Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle kayda değer bir hareketlilik olmasa da, balinaların alım satımlara devam ettiği görülüyor. Bazı küçük kripto para yatırımcıları da,...

Bitcoin’de (BTC) Kritik Metrikler Tekrardan Boğaya Döndü!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) geçtiğimiz dönemde yaşadığı devasa çöküş sonrasında yaşadığı ani toparlanma, kripto para...

Bitfinex Uzmanları, Bitcoin (BTC) Hakkında Yeni Bir Rapor Paylaştı!

Popüler kripto para borsası Bitfinex'deki analistler, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) güvenilir bir finansal varlık olduğuna inanıyor. Uzmanlara göre Bitcoin'in (BTC) değeri, dünyada...

Binance’deki Bu Popüler Altcoin’in Ekibi, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan SushiSwap (SUSHI), son süreçte kripto piyasasının gündeminden düştü. Önceki dönemlerde çok daha fazla...