AltcoinBitcoin'in (BTC) Yükselişlerine Meme Coin'ler Nasıl Tepki Verdi?

Bitcoin’in (BTC) Yükselişlerine Meme Coin’ler Nasıl Tepki Verdi?

Dogecoin ve Shiba Inu için son durum ne?

Takip et blank

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) her ne kadar dün itibariyle ciddi miktarda değer kazanmış olsa da, birçok altcoin BTC’nin yükseliş yüzdelerine ulaşmayı başaramamış durumda.

Türk kripto para yatırımcılarının da yakından takip ettiği Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), 2022 yılı itibariyle zor bir süreçten geçiyor olsa da, artık düşüş serüvenini sonlandırmış olabilir.

Her ne kadar bu düşüş serüveninin son bulması Bitcoin’in hareketlerine bağlı olsa da, DOGE ve SHIB’in ATH seviyesinden sert düşüş yaşaması da, satıcı baskısını azalttı.

Hadi gelin Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) son durumuna birlikte göz atalım:

blank

Dogecoin (DOGE) İçin Son Durum Ne?

Haberimizin yazıldığı esnada 0.063 dolar seviyelerinden işlem gören Dogecoin, haftalık grafikte kritik bir destek seviyesinde tutunmayı başardı.

Halen 0.058 dolar desteğinin altına sarkmadığı görülen DOGE, ilerleyen günlerde major düşen trendi olan 0.077 dolara kadar bir yükseliş yaşayabilir.

Bu düşen trendin kırılması sonucunda yeni zirve seviyelerine doğru bir hareket dahi başlatabilecek olan Dogecoin, düşen trendini kıramaması halinde tekrardan değer kaybetmeye devam edebilir.

blank

Shiba Inu’yu (SHIB) İlerleyen Günlerde Hangi Senaryolar Bekliyor?

Popüler altcoin Shiba Inu her ne kadar son gelen yükselişler ile birlikte 0.00001300 dolar direncine ulaşmış olsa da, halen bu seviye üzerinde bir kapanış gerçekleştiremedi.

Yayın saati itibariyle de bu direnç seviyesinde konumlanan SHIB, ilerleyen saatlerde yukarı yönlü bir kırılım yapması durumunda tekrardan 0.00001680 dolar seviyelerini hedefleyebilir.

Shiba Inu’nun bu direnç noktasını aşamaması ise 0.00001068 dolar desteğine kadar bir geri çekilme yaşanmasına neden olacak gibi gözüküyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, Bu 2 Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Dev kripto para borsası Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda listeleme yol haritasında olan Aerodrome Finance (AERO) ve Velodrome Finance (VELO) isimli 2 altcoin'i listeleyeceğini duyurdu. Bu listeleme...

SON DAKİKA: Binance Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Son süreçte Binance listeleme söylentilerinin odak noktasında olan RONIN isimli altcoin, son gelen duyuruya göre Binance'de listeleniyor. Başarılı kripto borsası, RONIN alım satımının bugün...

Dev Balinalar, Her Fırsatta Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor! Ralli mi Yaşanacak?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar kripto gündemine geliyor. Balinaların satın alım yaptıkları projeler, yükseliş döngülerinde diğer projelere kıyasla...

SON DAKİKA: Binance’de Listeli Bu Altcoin, Microsoft İşbirliğini Duyurdu!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Aptos (APT), Microsoft işbirliğini paylaştı Bu hamle doğrultusunda Azure OpenAI...

BİZ SÖYLEMİŞTİK: Binance’in Son Altcoin Listelemesi Sonrası Çöküş Yaşandı! İşte Sebebi..

Son saatlerde kripto para sektörünün gündeminde Binance'in Ronin (RON) isimli altcoin'i listelemesi yer alıyor. Binance'de RONIN borsa koduyla yer alacak olan altcoin, Binance duyurusu...

Bitcoin Borsası Binance Bu 4 Altcoin’i Delist Edeceğini Duyurdu, Sert Düşüşler Yaşandı!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla sektörün gündeminde yer almaya devam ediyor. Binance bu sabah itibariyle yeni bir altcoin delist duyurusu paylaştı. Platformdan...