AnalizSantiment: "Dikkat, Ethereum (ETH) Balinaları Satışlara Başladı"!

Santiment: “Dikkat, Ethereum (ETH) Balinaları Satışlara Başladı”!

Balinalar satışa mı başladı?

Takip et blank

Yeni zincir verileri, dünyanın en büyük Ethereum (ETH) sahiplerinden bazılarının hafta sonu geldikçe kripto piyasasında satış yaptığını ortaya çıkartıyor.

WhaleStats’a göre, ilk 100 Ethereum cüzdanı, son 24 saat içinde önemli ETH satışları yapmaya başlamış durumda.

Haberimizin yazıldığı esnada, balinalar önümüzdeki günlerde potansiyel olarak büyük bir aşağı yönlü hareketten kaçınmak için satış yapıyor. Balinalar bugün itibariyle ETH‘de toplu olarak 783 milyon dolarlık bir satış gerçekleştirdi.

Bu satışları yapan aynı balinalar ise, Ethereum yatırımlarını küçültürken, 2 milyar dolar değerinde stablecoin USD Coin (USDC), 283 milyon dolar değerinde Binance USD (BUSD) ve 122 milyon dolar değerinde Tether (USDT) satın aldı.

Yaşanan hareketler, son haftalarda benzer hamleleri takip ediyor. Bir dizi balina, görünüşe göre düşük hacimden ve hafta sonunda yaşanabilecek olan düşüş potansiyelinden korkuyor.

Bu arada, düşük piyasa değerine sahip olan Ethereum tabanlı altcoinlere, son 24 saat içinde nakit girişleri olmaya başlamış durumda.

Her ne kadar piyasa değeri olarak küçük olmasa da, Ethereum tabanlı bir altcoin olan ApeCoin‘e de yüklü miktarlarda girişler devam etmekte.

Olumlu girişler kaydeden bir diğer altcoin ise, yayın saati itibariyle 17.052 dolar olan Yearn Finance (YFI) olduğu tespit edilmiş durumda.

Kripto analitik firması Santiment‘in paylaştığı verilere göre, hem Ethereum hem de Bitcoin sahiplerinin son günlerde kar elde ettiğini gösterdiğini kanıtlanıyor..

Ethereum ve Bitcoin yatırımcılarının karda olması ve satışlara başlaması, ilerleyen günlerde büyük düşüşler getirebilecek gibi gözükmekte.

blank

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası Binance Bu 4 Altcoin’i Delist Edeceğini Duyurdu, Sert Düşüşler Yaşandı!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla sektörün gündeminde yer almaya devam ediyor. Binance bu sabah itibariyle yeni bir altcoin delist duyurusu paylaştı. Platformdan...

Dev Balinalar, Her Fırsatta Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor! Ralli mi Yaşanacak?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar kripto gündemine geliyor. Balinaların satın alım yaptıkları projeler, yükseliş döngülerinde diğer projelere kıyasla...

Bitcoin Son Dakikalarda 44 Bin Doları Aştı! İşte Apple Kurucusunun BTC Fiyat Tahmini..

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, lider kripto para birimi Bitcoin'e (BTC) verdiği desteklerle tanınıyor. Wozniak yine...

Balinaların Gözde Kripto Borsasından, Ripple (XRP), SOL ve Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Daha çok büyük yatırımcıların ve balinaların tercih ettiği bir kripto para borsası olan Deribit, kısa bir süre önce yeni bir duyuru paylaştı. Son paylaşılan...

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin Yakım Duyurusunu Paylaştı, Yükseliş Yaşandı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Gala (GALA), yeni bir yakım planını duyurdu. Bu son paylaşılan duyuruya göre maksimum GALA'nın...

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsası UpBit, paylaştığı altcoin listeleme hamleleri ile gündeme geliyor. Başarılı borsa bugün itibariyle ise Space ID (ID)...