AnalizBitcoin ve Ethereum'da Kapanış Öncesi Bu Seviyeye Dikkat!

Bitcoin ve Ethereum’da Kapanış Öncesi Bu Seviyeye Dikkat!

BTC ve ETH için kritik seviyeler neler?

Takip et blank

Bitcoin bugün itibariyle yatay gidişini sürdürüyor. BTC‘ye nazaran yükseliş yaşayan Ethereum ise odak noktası olmuş durumda.

Birçok uzman Bitcoin ve Ethereum‘un korelasyonunun yavaş yavaş bozulduğunu söylese de, halen böyle bir olay tam anlamıyla gerçekleşmemiş gibi gözüküyor.

Bitcoin‘e nazaran çok daha bullish gözüken Ethereum, altcoinlerin değer kaybetmesinin önüne geçmeye çalışıyor.

Hadi gelin kripto piyasasının mihenk taşı olan bu 2 kripto paranın günlük kapanış öncesi kritik seviyelerine birlikte göz atalım:

Bitcoin, Günlük Kapanışı Hangi Seviyede Yapması Gerekiyor?

Haberimizin yazıldığı esnada 42.550 dolar seviyelerinde bulunan Bitcoin, üçgen formasyonundan destek almaya devam ediyor.

İlerleyen saatlerde günlük kapanış yapacak olan lider kripto para, 42.000 doların altına sarkmadığı takdirde olumlu gibi gözükmekte.

Tekrardan hacim girişiyle birlikte bir yükseliş yaşaması beklenen BTC, 45.500 doları geçmesinin ardından çok daha bullish hareketler sergileyebilir.

Bu seviyelerden alım yapmak için uygun gibi gözüken Bitcoin, 42.000 dolar altı stop olacak şekilde alım yapılıp, 45.500 dolar direnci takip edilebilir.

Ethereum, Günlük Kapanışı Hangi Seviyede Yapması Gerekiyor?

Haberimizin yazıldığı esnada 3243 dolar seviyelerinde bulunan Ethereum, Bitcoin‘e nazaran çok daha bullish gözükmekte.

Fibonacci 0.382 seviyesi olan 3170 doların üzerinde kaldığı takdirde olumlu olarak nitelendirebileceğimiz lider altcoin, ilerleyen günlerde bu desteği kaybetmediği sürece 3400 dolar seviyelerini deneyebilir.

3400 – 3500 dolar direncinin aşmasıyla birlikte 4000 dolar seviyelerine kadar değer kazanabilecek olan ETH, 3170 dolar desteğini kaybetmesi halinde ise 3000 dolar desteğine gerileyebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası Binance Bu 4 Altcoin’i Delist Edeceğini Duyurdu, Sert Düşüşler Yaşandı!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla sektörün gündeminde yer almaya devam ediyor. Binance bu sabah itibariyle yeni bir altcoin delist duyurusu paylaştı. Platformdan...

Balinaların Gözde Kripto Borsasından, Ripple (XRP), SOL ve Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Daha çok büyük yatırımcıların ve balinaların tercih ettiği bir kripto para borsası olan Deribit, kısa bir süre önce yeni bir duyuru paylaştı. Son paylaşılan...

İşte Ethereum Kurucusu Buterin’in Övgüyle Bahsettiği 12 Kripto Projesi!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son süreçte yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Buterin'in blog veya sosyal medya hesaplarından paylaştığı gönderilerinde...

Ünlü Bitcoin Analisti, Gözünü Bu Altcoin’e Çevirdi! Sert Yükseliş mi Geliyor?

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, paylaştığı başarılı tahminler ile kripto gündeminde kalıyor. Ali Martinez bugün itibariyle ise popüler altcoin Cardano'dan...

Crypto Capo: Bitcoin (BTC) Eninde Sonunda Bu Seviyeye Yükselecek ve Altcoin’ler Uçuşa Geçecek!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 45 bin dolar seviyelerine yaklaşmış olsa da, halen...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

Dev kripto para borsası Binance, bu sabah itibariyle MultiversX (EGLD) isimli altcoin'deki ağ yükseltmesini destekleyeceğini duyurdu. Binance borsasının destek verdiği projeler boğa dönemlerinde başarılı...