AltcoinUzman Analist Bennett, Bitcoin, Etherem ve 2 Altcoin İçin Sıradaki Hedefi...

Uzman Analist Bennett, Bitcoin, Etherem ve 2 Altcoin İçin Sıradaki Hedefi Verdi!

Justin Bennett, BTC ETH, VET ve CRO'yu inceledi!

Takip et blank

Önde gelen kripto para analisti ve yatırımcısı Justin Bennett, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve 2 altcoinin önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceğine dair öngörülerini takipçileri ile paylaştı. Analist, YouToube kanalında takipçileri ile birlikte kripto para piyasasının son durumunu değerlendiriken ilk olarak BTC’den başlıyor.

Önümüzdeki Günlerde BTC, ETH, CRO ve VET’de Durum Ne Olur?

Bitcoin (BTC)

Ünlü kripto para analisti Justin Bennett, Bitcoin’in yukarı doğru fiyat hareketini devam ettirmesi durumda ilk direnç noktası olan 45.600 dolarda bir retest olabileceğini söylüyor. Bennett’e göre BTC 45.600 dolar seviyesini destek haline dönüştürmesi halinde, 50.000 seviyesine kadar gidebileceğini de belirtmekte.

”Bitcoin, 45.500 dolar dirinç seviyesini destek haline dönüştürmesi halinde, burdan sonra gideceği fiyat 50.000 dolar hatta 53.000 dolar seviyesine kadar gidebilir.”

Analist, Bitcoin’in 40.000 dolar ile 42.000 dolar aralığının üzerinde kaldığı sürece yükseliş umutlarının devam ettiğini vurguluyor.

Ethereum (ETH)

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto varlık olan Ethereum’u değerlendiren Justin Bennett, ilk direnç noktasının şimdi desteğe dönüşen 3.170 dolar civarında bulunduğunu belirtmekte. Bir sonraki direnç seviyesinin ise 3.600 dolar civarında olduğunu söylüyor.

”Ethereum, 3.170 seviyesi yukarı yönlü bir sıçrama ile tetiklemeli ve alıcıları kendine çekmelidir. Bundan sonra ETH için izlenecek bir sonraki direnç alanı 3.600 dolar civarında olacak.”

Öte yandan analiste göre Ethereum boğa görünümünü onaylaması için haftalık mumu 4.000 dolar üzerinde kapatması gerekiyor.

”4.000 dolar Ethereum için büyük bir test olacak. Tekrar büyük bir ralli başlatabilmesi için 4.000 üzerine geri dönmesi gerekiyor.”

Crypto.com (CRO)

Justin Bennett, incelemeye aldığı bir sonraki varlık, kripto para borsası Crypto.com’un yerel jetonu CRO olmakta. Bennett’e göre CRO kısa vadede yükselişe geçmesi için önce günlük grafikteki 0.50 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkması gerektiğini söylüyor.

”CRO, kısa vadede bir yükseliş başlatabilmesi için 0.50 dolar üzerine geri dönmeli. Günlük grafikte kapanışı buranın üzerinde yapması gerekiyor. Düşüş yönlü bir hareket gelmesi durumunda 0.48 dolar ila 0.40 dolar desteği dikkatli izlenmeli.”

VeChain (VET)

Analistin incelemeye aldığı son kripto para ise kurumsal tedarik zinciri yönetimi VeChain (VET) oldu. Bennett, VET’in 0.12 dolar seviyesine kadar bir ralli yapabileceğini ancak 0.065 dolar altına düşmesi durumunda ise yükseliş trendinin kırılacağını ve uzun bir düşüş trendine girebileceğini tahmin ediyor. Bu nedenle 0.065 dolar seviyesinin çok önemli bir destek seviyesi olarak izlenmesi gerektiğini belirtmekte.

”VET şu anda 0.077 dolar civarında hareket ediyor. 0.088 dolar üzerine geri çıkması gerekiyor. 0.088 dolar üzerinde bir kapanış olursa 0.10 dolara kadar gidebilir.”

“Aşağı yönlü bir hareket olması durumunda ise 0.065 dolar çok dikkatli izlenmeli, buranın kırılmasINIn ise derin bir düşüşü tetikleme olasılığı çok yüksek.”

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

İşte Ethereum Kurucusu Buterin’in Övgüyle Bahsettiği 12 Kripto Projesi!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son süreçte yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Buterin'in blog veya sosyal medya hesaplarından paylaştığı gönderilerinde...

Bitcoin Borsası Binance’den Bu 2 Altcoin’e Güzel Haber! İşte Ayrıntılar..

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bu sabah itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Binance son duyurusunda IoTeX (IOTX) ve Optimism...

DİKKAT: Bitcoin Borsası Binance, BNB Beacon Zincirini Kullanımdan Kaldırıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde yer alıyor. Binance bugün itibariyle paylaştığı duyuruya göre BNB...

SICAK GELİŞME: Dogecoin Aşığı Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin 3 Katlık Artış Yaşadı!

Kripto para sektöründe son günlerde boğa trendi alevlenmiş gibi gözüküyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) sert yükselişler gerçekleştirmesi, haliyle tüm kripto varlıkların değer...

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Delist Etme Kararı Aldı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası Coinbase, Status (SNT) isimli altcoin'i delist ediyor. Binance'de de listelenmiş bir altcoin olan SNT, Coinbase'in...

Dev Kripto Balinası, Bitcoin Yükselirken Bu Şaka Altcoin’ini Topluyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) yükselişleri ile birlikte sektördeki FOMO'da alevlenmeye başlamış durumda. Her ne kadar dev bir altcoin rallisi halen yaşanmasa da,...