Altcoin

2022’nin Yıldızı, Bu Altcoinler Olabilir!

Yatırımcıların yakından takip ettiği bir analist olan Altcoin Sherpa, Twitter hesabı üzerinden Bitcoin’in son yükselişi ardından altcoinleri değerlendirdi.

2022 yılında boğa piyasasının devam etmesini bekleyen başarılı analist, bu yıla damga vurabilecek altcoinleri açıkladı. SOL, NEAR ve GALA’nın sert yükseleceğini düşünen Sherpa bu altcoinler için hedef verdi.

“SOL, Kısa Vadede 140 Dolar Olabilir!”

Altcoin Sherpa, Solana’nın kısa vadede yükselişine devam etmesini bekliyor. Yayın saati itibariyle 116 dolar seviyelerinde bulunan Solana’nın ilerleyen günlerde 140 dolara yükselmesini bekliyor.

140 doların kırılmasıyla beraber hızlı bir şekilde 200 dolara bir yükseliş bekleyen Sherpa, 140 dolar direncinden reddedilmesi durumunda ise 100 dolar desteğine bir geri çekilme yaşanacağını düşünüyor.

“NEAR İçin Çok Umutluyum!”

Yayın saati itibariyle 13.34 dolar seviyelerinde bulunan NEAR’dan çok umutlu olduğunu bildiren Sherpa, NEAR’ın 15 doları kısa vadede geçebileceğini beklerken bu direnç seviyesinde bir satış yapmayacağını söyledi.

NEAR’ın BTC’ye karşı çok güçlü olduğunu aktaran Sherpa, NEAR’ı orta – uzun vade yatırımı olarak beklettiğini vurguladı. Sherpa, NEAR’IN Orta – uzun vadede 30 dolar seviyelerini geçebileceğine inanıyor.

“GALA İlk Ateşi Yaktı!”

Altcoin Sherpa son 1 hafta içerisinde %80’den fazla yükseliş yaşayan GALA’nın, altcoinlerde yaşanması beklenen bir “Mega Boğa” sezonun ilk ateşini yaktığını düşünüyor.

Başarılı analist, ilerleyen günlerde GALA’nın çok daha sert yükselebileceğini düşünüyor. GALA’nın kritik seviyelerini merak eden okurlarımız bugünkü analiz yazımıza göz atabilirler:

GALA’nın kısa vadede 0.41 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşamasını bekleyen Sherpa, bu direnç seviyesinin aşılmasıyla beraber 0.54 dolar direncine bir deneme beklediğini dile getirdi.

*Yatırım kararlarınız kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SEC’in Yeni Hedefi Bu Bitcoin ve Altcoin Şirketi Oldu! İşte Detaylar…

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto şirketi NovaTech yönetimini bir kripto para piramidi…

13.08.2024 - 17:34

Grayscale Binance’deki Bu Altcoin’e Müjdeyi Verdi, Fiyatta Yükseliş Yaşandı!

Kısa bir süre önce dev kripto para şirketlerinden bir tanesi olan Grayscale yeni bir duyuru…

13.08.2024 - 16:20

SON DAKİKA: ABD’de Üretici Enflasyonu Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), geleneksel finans piyasalarını ve kripto…

13.08.2024 - 15:31

SICAK GELİŞME: Mt.Gox’un 1.95 Milyar Dolarlık Bitcoin Cüzdanı, BTC Transferlerine Başladı!

Son dakikalarda başarılı veri sağlayıcısı olan Arkham'ın aktardığı bilgilere göre 1.95 milyar dolarlık Bitcoin'in (BTC)…

13.08.2024 - 15:09

Önemli ABD Verileri Öncesi Bitcoin ve ETH’de Son Durum Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Her ne kadar dün itibariyle sektörde yukarı yönlü…

13.08.2024 - 14:39

Donald Trump ve Elon Musk, Dün Geceki Yayında Bitcoin’den (BTC) Bahsetmedi!

Eski Başkan Donald Trump, dün akşam itibariyle X/Twitter CEO'su Elon Musk ile yaptığı röportajda lider…

13.08.2024 - 13:28