Bitcoin (BTC)

⚡Bitcoin’de (BTC) Sıkışma Devam Ediyor!

Küresel piyasalar her ne kadar son günlerde ciddi miktarda düşüş yaşamış olsa da, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yatay hareketler sergilemeye devam ediyor.

Dip seviyelerde kritik bir patern olan simetrik üçgen formasyonu oluşturan Bitcoin, her ne kadar dün itibariyle bir kırılım gerçekleştirmiş olsa da, bu kırılım sonrasında destek bularak formasyonun alt trend çizgisinin güncellenmesini sağladı.

Halen piyasaların belirsiz olduğu dönemlerde ortaya çıkan simetrik üçgen formasyonun içerisinde yer alan Bitcoin’de, kritik saatler devam ediyor.

Bitcoin’de en geç kırılımın 29 Eylül TSİ 23.00’da gerçekleşeceği bilinmekte. Üçgen formasyonları sıkışan bir patern olduğu için yatırımcılara patlama konusunda belirli ipuçları verebilmekte.

Bitcoin’de Kırılım Sonrasında Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ilerleyen saatlerde yukarı yönlü bir kırılım yapması halinde kısa bir süre içerisinde 20.500 dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

Her ne kadar böyle bir kırılımın ardından Bitcoin sadece yüzde 7’lik bir yükseliş yaşayacak olsa da, altcoin‘lerin yüzde 15’den fazla değer kazanması bekleniyor.

20.500 dolar seviyesinin aşılmasıyla birlikte çok daha sert yükselişler yaşayabilecek olan BTC, aşağı yönlü kırılımda ise 2022 yılının dip seviyesi olan 17.700 doları test edebilirler.

Bu seviyeye gelecek olan düşüşlerin ilk etabında güçlü bir tepki alması beklenen BTC, 17.700 doları da kaybetmesi halinde ise 16 bin doları hedefleyebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45